El divendres 23 de setembre l’equip de govern de la Diputació es desplegarà pels Ports per a prendre el pols a la comarca

719
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

L’equip de govern de la Diputació de Castelló es desplaçarà divendres que ve 23 de setembre a la comarca dels Ports, en la qual serà la cinquena edició de ‘La Diputació al teu costat’, una iniciativa que respon a l’interés del president José Martí de mantindre presència constant en el territori. L’objectiu, com anteriorment ja es va fer al Baix Maestrat, la Plana Baixa, el Alcalatén i l’Alt Palància, és el d’interactuar amb la població per a conéixer in situ i de primera mà els seus problemes, inquietuds i reivindicacions davant l’administració.

La reunió final del president, les diputades i els diputats provincials es realitzarà en el santuari de La Balma en Sorita, per a fer una posada en comú i valoració de les dades recollides al llarg del matí, en la qual els integrants de l’equip de govern es desplegaran per diferents localitats dels Ports.

S’ha elaborat un programa de visites molt ampli i variat, amb especial atenció a xicotets municipis com Villores, Portell, La Mata, Olocau o La Todolella. La jornada servirà igualment per a posar el focus en iniciatives d’èxit que es desenvolupen a la comarca com la Residència d’el Forcall, un projecte d’autoconsum elèctric en Portell o explotacions d’extensiu a Olocau del Rei. També hi haurà presència a Morella, Vilafranca, Cinctorres o la Pobla de Benifassà.

El president de la Diputació ha explicat que «la nostra aposta pel territori i per la gent que viu en ell és bàsica, volem estar al seu costat i conéixer de primera mà el que els ocorre, perquè atendre’ls i millorar la seua vida, és la raó de ser de les polítiques que impulsa aquest equip de govern».

L’última edició de ‘La Diputació al teu costat’ es va dur a terme el passat 27 de juliol a la comarca de l’Alt Palància, jornada en la qual l’equip de José Martí va posar l’accent en l’important esforç que la institució està realitzant en tota la província per a finançar la contractació dels equips socials municipals i per a sostindre econòmicament als pobles el Servei de Promoció de l’Autonomia Personal (l’evolució de les antiga Unitat de Respir), les escoles matineres o les unitats de conciliació familiar.