El diumenge 25 de setembre Vilafranca acull cursa de muntanya Entreparets

669
PUBLICITAT

El diumenge 25 de setembre, Vilafranca serà l’escenari de la 9a edició de la Marxa a Peu Entreparets, darrera prova puntuable de la Lliga Castelló Nord, sent la 19a cursa de muntanya que s’organitza a la localitat.

El dia abans, dissabte 24 a les 19 hores, tindrà lloc una xerrada amb l’especialista en medicina esportiva Óscar Fabregat Andreu. En la seva xerrada se centrarà en la prevenció cardiovascular en la mort sobtada de l’esportista.

Aquesta edició 2015 de la Marxa Entreparets tindrà un recorregut de 25 quilòmetres amb un desnivell positiu de 850 metres i també una marxa no competitiva de 12 quilòmetres i 600 metres amb un desnivell positiu de 430 metres.

El preu d’inscripció per a les 2 proves és de 14 euros entre el 17 d’agost i el 20 de setembre. Des d’aquest dia fins al 23 de setembre la inscripció tindrà el mateix preu, però ja no hi haurà dret a la bossa del corredor. Els quatre últims dies la inscripció només es podrà fer per la web. El límit d’inscrits serà de 600 corredors. La inscripció es podrà fer a la web www.tdpevents.es

L’eixida de l’Entreparets serà el diumenge 25 de setembre a les 9 hores des de la Plaça Don Blasco i la marxa no competitiva eixirà a les 9:10 des del mateix lloc.

La Marxa a Peu Entreparets de Vilafranca està organitzada per l’Associació Cultural Entreparets i l’Ajuntament de Vilafranca. Com a col·laboradors figuren la Diputació de Castelló, Muntanyes de Castelló, la Lliga Castelló Nord i Auto Esteller. Altres comerços locals i de la zona donen suport a l’Entreparets aportant els seus patrocinis.