El diumenge 17 cita amb la tòfona negra a Castelló

564
El diumenge 17 cita amb la tòfona negra a Castelló
El diumenge 17 cita amb la tòfona negra a Castelló
PUBLICITAT

La Diputació de Castelló convertirà aquest diumenge la plaça de les Aules en un gran mercat de la tòfona negra de Castelló per a fomentar el consum d’aquest preuat fong que es conrea a l’interior de la província de cara a la pròxima campanya nadalenca. Així, i com a part de l’ambiciosa campanya de sensibilització amb els productes autòctons de la província ‘Tria Castelló’, aquesta activitat tindrà lloc de 10.00 hores a 15.00 hores.

L’objectiu fonamental d’aquest mercat és el de promocionar els productes de la província i potenciar el seu consum en les pròximes dates nadalenques, així com recolzar la gastronomia castellonenca i el turisme dels municipis productors.

Els assistents es trobaran amb quinze casetes amb productes de la terra. A més, de 12.00 hores a 13.00 hores tindrà lloc un showcooking amb tuber melanospum a càrrec del xef Kike Peris de Randurías Restaurant i Esdeveniments de Xèrica.

Els més xicotets de la casa també tindran el seu espai en aquesta fira, amb activitats dirigides a conèixer la tòfona de forma lúdica i divulgativa.