El dispositiu especial del Consorci treballa en les carreteres de l’interior per a obrir accessos i normalitzar la circulació

357
Llevaneu del Consorci Provincial de Bombers de Castelló

– El desplegament coordinat per la Diputació ha utilitzat des de l’inici del temporal 400 tones de sal en les carreteres

El dispositiu especial del Consorci Provincial de Bombers coordinat per la Diputació de Castelló continua treballant en tota la província de cara a assegurar la normalitat en municipis i carreteres després del temporal de fortes nevades i intenses pluges viscudes en els últims dies.

Així, després que el desplegament format per més de 200 efectius haja aconseguit obrir a la circulació els 1.200 quilòmetres de vials assignats al Consorci i actuat en els accessos de 83 masos i explotacions ramaderes, des d’aquest matí l’operatiu provincial ha centrat els seus esforços en les carreteres de l’interior per a garantir la circulació.

El dispositiu especial format per 18 màquines llevaneus, nou vehicles saler i 21 pales carregadores estan reforçant els treballs realitzats en els camins ja oberts i en els que encara s’ha de circular amb precaució.

Des de les 7.00 del matí els professionals del Consorci de Bombers tiren sal per a evitar l’aparició de plaques de gel per les baixes temperatures. Cal destacar que des de l’inici de l’onada de fred s’han emprat fins avui 400 tones de sal en les carreteres castellonenques malgrat que la previsió inicial era de 200 tones. Els treballs continuaran mentre el temporal seguisca deixant zones incomunicades i generant problemes per a famílies i explotacions ramaderes.