El diputat de Promoció Econòmica clausura la II Escola de Tardor de l’Hort del Manyano a Morella

34
Escola Tardor Morella

El diputat provincial de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, ha participat en la clausura de la II Escola de Tardor organitzada per l’Hort del Manyano a Morella amb el suport econòmic de la Diputació de Castelló, que ha destinat 15.000 euros per a la realització d’aquesta iniciativa. Ferrando ha estat acompanyat per l’alcalde de la capital de Els Ports, Rhamsés Ripollés, i la directora i co-fundadora de la cooperativa Hort del Manyano, Esperanza Meléndez Marfil.

Les jornades, que han tingut lloc a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de la localitat durant els dies 12, 13 i 14 de setembre, han estat dedicades a la custòdia del territori i l’economia verda sostenible des de la perspectiva de gènere. En aquesta edició s’han visibilitzat les dones que emprenen els seus negocis innovadors a l’entorn rural i es dediquen professionalment al sector de l’economia responsable i sostenible. L’objectiu ha sigut el de crear un espai de reflexió a través de les experiències de les participants per a generar xarxes de cooperació i sinèrgies dins d’aquest sector.

El diputat de Promoció Econòmica ha agraït la labor realitzada en aquesta activitat a l’Hort del Manyano perquè, tal com ha dit, “cal deixar constància de les experiències de resistència de les dones als espais rurals i d’aquelles que aposten per fer dialogar les urbs amb la terra a través de models de negoci responsable i d’economia verda”.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA