El dimecres dia 16 a les 13.30h es celebrarà el ple de renuncia de Baudilio Martínez. Mari Luz Monterde serà l’alcaldessa en funcions.

792
Mari Luz Monterde
PUBLICITAT
Mari Luz Monterde
Mari Luz Monterde

Avui mateix Baudilio Martínez ha renunciat a l’alcaldia de Benassal i també a la seua acta de regidor en ser nomenat pel president provincial, Javier Moliner, com a coordinador del projecte “Castelló, Ruta de Sabor”. Demà a les 13.30h es farà el ple de renúncia. Mari Luz Monterde serà nomenada alcaldessa en funcions. Després passaran uns dies fins que l’Ajuntament reba la credencial del nou regidor electe. Serà Nicolàs Beltran, que substituirà a Baudilio Martínez. Amb la corporació completa es celebrarà el ple per escollir com alcaldessa a Mari Luz Monterde.

-Comunicat de l’Ajuntament de Benassal:

L’alcalde de Benassal , Baudilio Martínez , ha presentat aquest matí a l’Ajuntament la seva renúncia a l’alcaldia després de ser cridat a coordinar la iniciativa provincial ‘ Castelló Ruta Sabor ‘ , promoguda per la Diputació de Castelló . ” Com a servidor públic és un orgull poder contribuir en aquest projecte col · lectiu per sumar valor a la nostra província i als nostres productes” , ha manifestat . 

Així , Martínez ha considerat que “des de la responsabilitat i pensant en el millor per Benassal , entenc que l’alcaldia no és compatible amb aquest nou treball , per això crec que és hora de donar pas a una persona treballadora , preparada i compromesa amb el poble que compta amb tota la meva confiança , com és Mari Luz Monterde ” .
 
Monterde és l’actual tinent d’alcalde de l’ Ajuntament i assumirà l’alcaldia en funcions després del Ple extraordinari i urgent que s’ha convocat per demà , on es ratificarà la renúncia de l’alcalde .

Finalment , Martínez ha apuntat que ” servir al meu poble ha estat el màxim honor de la meva vida , i només em queda agrair la confiança que Benassal m’ha cedit durant aquestes dues legislatures . Des del nou càrrec seguiré treballant pel meu poble i per la província ” .