El dimarts 27 de juny s’inicien les obres del nou traçat de la N-232 del Port de Querol de Morella

531
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

El Ministeri de Foment ha informat a l’Ajuntament de Morella que el proper dimarts 27 de juny s’inicien els treballs del nou traçat del Port de Querol
L’acte estarà presidit pel Ministre de Foment i es realitzarà al punt quilomètric 42,8, a les proximitats de Vallivana
El projecte suposa una inversió de 40 milions d’euros i “és molt important per al futur de Morella i tot el nord de la província

Morella ha conegut aquest matí que el dimarts 27 de juny comencen les obres de la nova N-232. Aquesta data és l’inici del projecte al punt quilomètric 42,8 amb la presencia del Ministre de Foment, Iñigo de la Serna. La remodelació de la N-232 és molt important per a Morella i la comarca dels Ports perquè facilita les comunicacions entre l’interior i els nuclis de població més grans. Així, l’ajuntament de Morella col·labora amb el Ministeri i les empreses adjudicatàries per a que la nova N-232 siga una realitat al més prompte possible.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “la carretera nacional ha de millorar les comunicacions entre la comarca dels Ports i la costa amb les ciutats més grans de la província. Per tant, és necessari per al futur socioeconòmic del territori que està sofrint un  greu problema de despoblament”. A més, Rhamsés ha recordat que “la N-232 és una necessitat que fa molt de temps que demanem i esperem que aquest acte siga definitiu per a l’inici de les obres”. “Cal recordar que aquestes obres afecten al tram que separa el Pont de la Bota de la Torreta i és una zona de pas imprescindible per a unir els Ports amb Vinaròs” ha remarcat l’alcalde.

Fa poques setmanes, a l’ajuntament de Morella, els propietaris i el propi alcalde signaven les actes d’ocupació dels terrenys. A més, l’alcalde ha mantingut reunions de coordinació amb l’empresa adjudicatària, referents a infraestructures i altres necessitats, així com la col·laboració amb el servei d’ocupació municipal.