El dilluns dia 3, jornada formativa sobre la cuina amb tòfona a Benassal

169
Cuina amb tòfona
Cuina amb tòfona

10:00 h – 13:00 h: “MIL OPCIONS AMB LA TÒFONA”, a càrrec de VICENTE Cubertorer CARRATALÁ, concursant de la primera edició de TOPCHEF i cuiner en el mundial de MOTOGP. Tindrà lloc en un local annex al recinte firal.
Curs organitzat pel CdT de Castelló i cofinançat per la Generalitat Valenciana i Fons Social Europeu. Les inscripcions al curs s’han de formalitzar telemàticament, a través del web www.cdt.gva.es. Per a qualsevol dubte, consultar al’Ajuntament de Benassal.

13:00 h: EXHIBICIÓ DE RECERCA DE TRUFES, en plantació.
Els assistents podran reservar cobert en un dels restaurants que participen en les “Jornades Gastronòmiques de la Tòfona” oferint un menú elaborat amb tòfona negra de Benassal.