El dia 28 de setembre arriba a Vilafranca la XVII Cursa Entreparets i la II Marxa a Peu

611
Cartell Entreparets

INSCRIPCIONS A LA CURSA

El diumenge 28 de setembre es disputarà a Vilafranca la dissetena edició de la cursa de muntanya i la setena marxa a peu Entreparets. Aquesta cursa és la més veterana de la Lliga Castelló Nord i suposa el punt i final de la competició de manera que es coneixeran els guanyadors de les diferents categories.

Cartell Entreparets
Cartell Entreparets

L’eixida es realitzarà a la Plaça Blasc d’Alagó de Vilafranca i la cursa tindrà una distància de 25 kilòmetres amb un desnivell acumulat de pujada de 850 metres. Mentrestant, la marxa a peu no competitiva tindrà una distància de 11,2 metres amb una pujada de 365 metres. El temps màxim per realitzar el recorregut serà de cinc hores i els participants comptaran amb quatre controls de pas amb avituallament amb sòlids i líquids per a la carrera i un control per a la marxa. Les categories es divideixen en quatre: Sèniors, fins als 39 anys, Veterans, de 40 a 49, Màsters, a partir dels 50 anys i locals. Els premis suposaran un trofeu per als tres primers classificats de cada categoria, material esportiu valorat en més de 2.000 euros i premis especials d’un cap de setmana en una de les cases rurals de la cooperativa Vilatur per als que baten els rècords de la prova en categoria masculina i femenina.

-Conferència sobre com preparar una prova

El dissabte 27 de setembre a les 19 hores, l’entrenador Vicente Úbeda impartirà una xerrada sobre com preparar una Trail Running. L’Associació Cultural Entreparets i l’Ajuntament de Vilafranca organitzen la cursa que compta amb el patrocini de la Diputació de Castelló, la Lliga de Curses de Muntanya Castelló Nord, Muntanyes de Castelló i Seat Auto Esteller.