El dia 21, matrícula de la UJI per a majors a Vilafranca

0
36

-Entre les 17 h. i les 20 h. es podrà realitzar la inscripció

El pròxim 21 de setembre, s’obri el termini de matriculació de la Universitat per a Majors de la Universitat Jaume I per a la seu dels Ports de Vilafranca. Entre les 17 h. i les 20 h. es podrà realitzar la matrícula. Les classes seran a partir del 2 d’octubre els dilluns de 16 h. a 19 h.

Des de la UJI s’ha fet una crida “a tots els majors de 55 anys de Vilafranca i Morella, i les poblacions del seu voltant, perquè us animeu a unir-vos a aquest projecte educatiu, cultural i formatiu”.

A més de les assignatures troncals, que afavoreixen l’ampliació de coneixement i l’actualització dels mateixos, els assistents “tindran la possibilitat de participar en trobades amb altres estudiants, visitar museus, poblacions amb valor cultural i patrimonial, realitzar tallers pràctics; com els de Música Activa, Tablets o Periodisme en Internet.

També s’engega el projecte “Passejant i aprenent”, que també promou la comunicació i la convivència entre els alumnes i la transmissió de coneixements a les generacions més joves.

La Universitat arriba a Vilafranca

Amb la UJI per a majors, la UJI arriba a Vilafranca. El dia 2 començaran les classes. Els interessats poden informar-se en l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, al web mayores.uji.es o al telèfon 964729321.