El desè Eco Rallye de la Comunitat Valenciana se celebrarà del 3 al 5 de març de 2023

158
PUBLICITAT

L’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana tornarà a Castelló els dies 3, 4 i 5 de març de 2023 per celebrar-ne la desena edició.

El Consell Mundial de la Federació Internacional d’Automobilisme ha aprovat el calendari oficial del 2023 de la FIA eRallye Cup, la temporada actual del qual va finalitzar fa només uns dies a Itàlia. Aquest proper any, el certamen internacional, estarà compost per nou proves que es disputaran a vuit països diferents.

“Sembla que va ser ahir quan vam posar en marxa la primera edició de l’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana i ja estem treballant a ple rendiment en el que serà la desena”, ha destacat el president del comitè organitzador, Fernando Lobón. “Per aquest motiu, volem preparar un eco rallye especial amb activitats específiques per recordar la trajectòria que hem recorregut des del 2014 fins avui”.

Previsiblement, l’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana també tornarà a ser puntuable per al Campionat d’Espanya d’Energies Alternatives, encara que el seu calendari oficial s’anunciarà les properes setmanes.

La prova castellonenca mantindrà el 2023 un esquema similar al dels darrers anys, amb tres dies de durada, arrencant divendres per finalitzar diumenge amb la cerimònia de lliurament de premis.

Aquesta desena edició introduirà importants novetats en el seu recorregut, que tornarà a comptar amb prop de 500 quilòmetres i visitarà, com és habitual, nombroses localitats de diferents comarques castellonenques.