El Cross Fira de la Magdalena ha tornat després de dos anys d’absència

629
PUBLICITAT

Dissabte de Fira de la Magdalena de Vilafranca, té lloc pel matí el Cross Fira de la Magdalena, des de fa uns anys, discorre per la Plaça Peiró Escala i voltants.

Aquest any tornava el Cross després de dos anys sense Fira i la prova ha estat organitzada pel Club Triatló Tripicaio, després de la dissolució de l’Escola Esportiva. S’avançaven els horaris per intentar que les altes temperatures afectaren els mínim possible als participants.

El Cross Fira de la Magdalena és una carrera pràcticament plana, amb una pista corredora amb desnivell a la zona del Barranc de la Fos.

Aquestes van ser les classificacions:

A la categoria veterans i màster, el podi era Fer Colomer, Ruben Loras i Kike Tena. També corrien Raul Albiol, Amadeo Folch, Xavi Monfort, Dimas Pitarch, Fonso Roig, Fernando Monfort, Nuño Jiménez, Enric Vicente, Joan Colom, Laura Blázquez, Per Reula, Alberto Colom, Kike Parra, Mari Carmen Tena i Sonia Andrés.

A la categoria senior, primer era Alex Pons, segon Marcel Pitarch i tercer Pablo Andrés. També Joan Dolz, Roman Tena, Martí Garcia, Alejandro Planell i Jairo Sans.

A la categoria sub23 la classificació era Izan Remolina, Didac Marzá i Ruben Deusdad.

A la categoria cadet, guanyava Martí Solsona, seguit per Pau Escuder, Hugo Solsona, Rubén Segura, Carlos Sánchez, Borja Bellmunt, Franc Edo, Mohamed Rokdi, Laia Fabregat, Maite Ahicart i Noa Honrubia.

A la categoria infantil el podi el conformaven Marc Garcia, Eric Remolina i Saul Montoliu. També participaven Hector Andres, Pau Crespo, Alejandro Rueda, Martina Fabregat, Valeria Folch, Ariadna Escuin, Yago Troncho, Pau Monfort, Berta Monfort i Andrés Vicente.

A la categoria aleví, els tres primers eren Aitor Deusdad, Xavi Escuder i Balma Tena, seguits de Bruno Fabregat, Andrea Pitarch, Ferran Tena, Toni Monfort, Thais Artola, Valeria Carceller, Vera Montoliu, Julià Martí, Irina Pons, Irene Garcia, Mario Honrubia, Maria Viñals, Rut Colom, Mara Milian i Diego Monje.

Amb aquesta prova i l’anterior Aquatló de Vilareal, el Tripicaio Vilafranca dona per finalitzada la temporada, a la qual el club ha obtingut diferents podis a l’àmbit provincial, destacant l’or de Laia Fabregat en cadet femení així com algunes plates. Han participat 30 atletes enguany des dels 8 als 16 anys.

Al setembre, el Tripicaio Vilafranca té previst fer una jornada de portes obertes per a que xiquets i grans puguen prova la disciplina.