El CRA Penyagolosa celebra la seua trobada anual a Atzeneta

990
PUBLICITAT

El Col·legi Rural Agrupat Penyagolosa, que reuneix els aularis d’Atzeneta del Maestrat, Vistabella i les Useres ha celebrat la seua tercera trobada anual a Atzeneta del Maestrat. Cent quaranta estudiants de les tres localitats han participat en esta jornada plena d’activitats per a alumnes i mestres.

Els xiquets i xiquetes han estat rebuts per les rondalles de les tres localitats a la seua arribada a Atzeneta. Quan han entrat al pati del col·legi s’ha interpretat l’himne del Col·legi Rural Agrupat, compost pels mestres del centre. Es tracta d’una versió de la popular cançó “Amics per Sempre”.  A continuació han actuat les rondalles i, seguidament, els xiquets i xiquetes s’han dirigit a l’entorn de l’ermita de Loreto on han dinat.

Més tard, han visitat l’església del municipi on han conegut el seu patrimoni i la torre de l’antiga presó. A la visita han col·laborat Toni Fabra i Carmen Monfort. A continuació al local polivalent han gaudit d’una obra de teatre en anglès. A la vesprada, i després de dinar, xiquets i docents han participat en una divertida gimcana.