El CRA Celumbres (Portell, Cinctorres i Castellfort) recull el premi Baldiri Reixac

117
CRA premi Baldiri Reixac
PUBLICITAT

La Fundació Carulla reconeix el treball didàctic innovador per a reivindicar el català

La Fundació Carulla ha entregat el premi Baldiri Reixa al Centre Rural Agrupat (CRA) Celumbres, al qual s’adscriu l’alumnat de Portell, Cinctorres i Cartellfort. La distinció reconeix projectes educatius innovadors i creatius que reivindiquen l’ús del català. De les 141 candidatures presentades, 29 han obtingut un guardó.

El cas del centre d’Els Ports, ‘Cent llenguatges per créixer i ser: tastets d’art del CRA Celumbres, presenta un projecte de diferents graus que utilitza les llengües en expressions artístiques variades. A través de tallers l’alumnat pot conéixer i pensar de forma crítica sobre la realitat artística i cultural del territori.

El CRA Celumbres completa la iniciativa amb la seua exposició itinerant de l’oferta dels tallers. Els ajuntaments del municipes acullen el resultat de les activitat i l’alumnat por fer una visita guiada per tal de conéixer en profunditat la iniciativa.

L’entrega dels premis va tindre lloc el dissabte passat al Museu Terra de l’Espluga de Francolí, en el marc de la Festa de la llengua, la cultura i l’educació, que va comptar amb diverses activitats educatives pels alumnes, professors i famílies.