El cossos de protecció i seguretat de Castelló continuen a ple rendiment

523
Equips del CPBC
PUBLICITAT

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló coordina els dispositius

L’equip humà i els recursos materials continuen el seu esforç per pal·liar tots els danys que la borrasca ‘Filomena’ ha ocasionat a Castelló. Els equips estan coordinats pel Consorci Provincial de Bombers de Castelló (CPBC), que encara avui hauran de treballar a ple rendiment. 

Una vegada la feina ha estat avançada en els nuclis urbans de les principals poblacions afectades, els equips han obert pistes forestals i camins per a masies i explotacions ramaderes en Ares i Morella. Prop de vint màquines pesants han estat, i continuen,  treballant en tota la província. A més de les 18 màquines llevaneu i 8 vehicles saler destinats a les vies principals.

Maquinària pesada a les carreteres de Castelló

D’altra banda, els Serveis dels Voluntaris de Protecció Civil de Diputació de Castelló, integrats en el dispositiu de nevades del Consorci van  recollir ahir proves PCR dels centres de salut de Cinctorres, el Forcall i Morella; i les han traslladat a l’hospital de Vinaròs. Enlloc, han recollit vacunes de la Covid-19 per al seu posterior trasllat als centres de salut d’aquests municipis afectats per les nevades.

Des del CPBC es fa una crida a responsabilitat col·lectiva de tots els castellonencs i castellonenques per a que prenguin precaució a l’hora de viatger per carretera a les zones afectades, ja que encara hi queda molta quantitat de neu, que ara s’acumula junt a capes de gel. El col·lecti avisa de què si no és estrictament necessari, no cal desplaçar-se a les zones de neu.