El Consorci Provincial de Bombers desplegarà un dispositiu especial per garantir la seguretat en cap d’any

413
PUBLICITAT
– Durant la nit del 31 estaran operatius tots els parcs de bombers de la província i hi haurà 50 efectius de guàrdia

El Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de Castelló desplegarà un dispositiu especial amb mig centenar d’efectius per a garantir que la província de Castelló acomiade sense sobresalts el 2016 i la seguretat estiga garantida durant les celebracions de la nit de cap d’any programades per a aquest cap de setmana en els diferents municipis.

Per a vigilar el normal transcurs de la vetlada, el Consorci gestionat per la Diputació mantindrà operatius tots els parcs de bombers de Castelló.

Així, durant tota la nit romandran oberts els quatre parcs de bombers professionals situats a Benicarló, Oropesa, Nules i Segorbe amb un total de 25 professionals de guàrdia. Per la seua banda, els cinc parcs de bombers voluntaris habilitats a Morella, Onda, Benassal, Llucena i Atzeneta comptaran amb un total de 20 operatius preparats per a actuar en cas d’emergència.

D’igual manera, el Centre Provincial de Coordinació comptarà amb dos operadors d’emergències i mantindrà actives la unitats de comandament del Consorci formades per tres prefectures.