El Consorci Provincial de Bombers de la Diputació incorpora nous vehicles per millorar l’atenció davant les emergències

405
PUBLICITAT
  • Sis tot terrenys i un tracte-camió s’uneixen als dos camions llevaneus i un tractor forestal que va incorporar al gener
  • Rubio: “Millorem els equips per reduir temps de resposta davant de qualsevol emergència en qualsevol lloc de la província”

El Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de Castelló ha aprovat en Comissió de Govern la incorporació un total de sis nous vehicles tot terreny i un vehicle tracte-camió amb carrosseria de camió multiusos per tal de seguir millorant l’atenció de les emergències a la província. La incorporació d’aquests vehicles se suma a la recent adquisició de dos nous camions llevaneus i un tractor forestal, cosa que constata la seua contínua millora d’equipament per donar una resposta òptima a les emergències.

El diputat provincial de Bombers, Luis Rubio, ha assegurat que “aquestes noves incorporacions es corresponen amb el nostre objectiu de millorar cada any el nostre equipament per a la millor atenció a les emergències en qualsevol lloc de la província”.

I és que tal com ha recordat Rubio, “afortunadament la província de Castelló compta amb un catàleg de recursos al més alt nivell, poques províncies compten amb la qualitat de recursos que té la província de Castelló. Des dels propis camions adaptats amb falques llevaneus, motos de neu, quads, equips perquè els bombers puguen treballar sobre la neu per actuar obrint camins o també en el cas de necessitat de rescat “.

Epicentre nacional de l’atenció d’emergències

La Diputació de Castelló farà de Castelló l’epicentre nacional de l’atenció a les emergències amb l’Assemblea dels Consorcis i Serveis de Bombers d’Espanya ConBé que tindrà lloc al Palau Provincial els propers dies 6 i 7 de març. Seran dues sessions, una més tècnica i una altra de gestió, en la qual els diferents consorcis i serveis de bombers compartiran experiències amb tal de seguir millorant els seus procediments en l’atenció d’emergències.