El Consorci Provincial de Bombers coordinarà les sol·licituds de desinfecció que formulen els ajuntaments de la província

194

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

El president de la Diputació, José Martí, informa que en les últimes jornades ja s’han realitzat nou actuacions en les localitats més afectades: Nules, Onda, Vinaròs i Morella

El president de la Diputació, José Martí, ha anunciat que el Consorci Provincial de Bombers coordinarà les tasques de desinfecció que realitzaran els seus bombers i els bombers forestals de la Generalitat Valenciana en els municipis que el vagen sol·licitant. Tal com va ocórrer al començament de la pandèmia, «en aquesta segona ona continuarem actuant en les vies i locals públics més transitats per a dificultar la transmissió del virus».

El president ha explicat que és una labor que es realitza des de fa dies. De fet, ja s’han dut a terme un total de 9 desinfeccions en els quatre municipis més afectats per l’avanç de la pandèmia: Nules, Onda, Vinaròs i Morella. Aquestes actuacions donen continuïtat a les realitzades en els primers mesos de l’emergència sanitària, en els quals la Diputació va coordinar 468 accions de desinfecció en 117 municipis i 15 pedanies.

Per part seua, el diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez, ha explicat que la desinfecció s’aplica en les zones que presenten major risc, com a centres de salut i consultoris mèdics, farmàcies, ajuntaments, edificis oficials, centres de majors, oficines bancàries, parades d’autobús, xicotets comerços, contenidors i baranes de la via pública.