El Consorci Provincial de Bombers aprova definitivament sense cap vot en contra la seua RTP i la creació de nou noves places

544
Assemblea extraordinària del Consorci Provincial de Bombers
Assemblea extraordinària del Consorci Provincial de Bombers
PUBLICITAT

Nota de premsa Diputació de Castelló

  • Una vegada complit aquest tràmit, els pressupostos de #MésImpulsCastelló de la Diputació per a 2022 podran entrar en vigor després de la seua aprovació definitiva en el ple que se celebrarà demà dimarts

L’assemblea extraordinària del Consorci Provincial de Bombers ha aprovat definitivament sense cap vot en contra el pressupost d’aquest organisme per a 2022, que ascendeix a 21.853.212,31 euros, xifra que suposa un increment percentual del 6,73% respecte a 2021. Ha sigut en un acte en el qual s’han desestimat les esmenes presentades a aquests comptes públics amb les quals el Consorci disposarà en aquest exercici d’1.377.674,08 euros més que en 2021. També es dona així llum verda definitiva a la Relació de Llocs de Treball (RPT) i a la creació de nou noves places en la seua plantilla, circumstància que permetrà satisfer la històrica reivindicació sindical que durant les 24 hores del dia hi haja presència física d’un oficial cap en les instal·lacions del cos de bombers.

L’aprovació del pressupost del Consorci Provincial està vinculat al de la Diputació, raó per la qual en el ple de demà es procedirà a l’aprovació definitiva dels comptes de la institució provincial de #MésImpulsCastelló per a 2022, que ascendeixen a 177,8 milions d’euros, 9,5 milions i el 5,66% més que en el passat exercici i 34,6 i el 24% més que en 2019.

Segons ha manifestat el president José Martí, «sota la direcció del diputat Abel Ibáñez, continuem avançant en el procés de millora i modernització gradual del Consorci Provincial de Bombers amb la intenció que els treballadors de la ‘nau insignia’ de la Diputació puguen treballar en les millors condicions possibles». A més, ha comunicat a l’assemblea la intenció d’iniciar la setmana vinent les converses amb els representants sindicals de cara a la implantació de la figura de la carrera professional.