El Consorci C1 informa del servei extraordinari de la seua xarxa d’ecoparcs durant l’Estat d’Alarma

745
Instruccions sobre el fem
Instruccions sobre el fem
PUBLICITAT
  • Es mantindran en servei 8 ecoparcs fixos per a ús exclusiu de les pimes a Albocàsser, Vinaròs, Torreblanca, Peníscola, Morella, Vilafranca, Benicarló i Alcalà de Xivert

El Consorci C1 ha informat del servei extraordinari de la seua xarxa d’ecoparcs amb caràcter indefinit des del 17 de març de 2020 fins a la finalització de l’Estat d’Alarma. D’aquesta manera totes les ecomòbils romandran tancades i es mantindran en servei 8 ecoparcs fixos per a ús exclusiu de les pimes a Albocàsser, Vinaròs, Torreblanca, Peníscola, Morella, Vilafranca, Benicarló i Alcalà de Xivert.

Així mateix, l’horari d’obertura per a la prestació del servei es reduirà al 50% en els 8 ecoparcs, quedant establit d’aquesta manera:

  • Morella, Vilafranca, Benicarló, Vinaròs, Peníscola i Torreblanca: De dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores.
  • Albocàsser: Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 10.00 a 14 hores.
  • Alcalà de Xivert: Dilluns, dimecres i divendres de 10.00 a 14.00 hores.

Aquest servei podrà ser modificat en cas d’alteració de les condicions sanitàries actuals. A més, des del Consorci es prega el compliment de les mesures de prevenció davant el coronavirus indicades per les autoritats sanitàries:

  • No acudir a l’ecoparc davant el dubte d’estar contagiat o haver tingut contacte amb el virus.
  • Respectar una distància amb el personal treballador de l’ecoparc d’almenys 1,5m.
  • Si necessita tossir o esternudar, cobrisca’s la boca i nas amb el colze flexionat.
  • Es recomana l’ús de guants per a depositar els residus. En cas contrari llave’s bé les mans amb aigua i sabó o higienitzant abans i després d’utilitzar el servei.

Gestió de residus domèstics

De la mateixa manera, el Consorci C1 ha difós a tots els seus municipis consorciats les instruccions del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic sobre la gestió de residus domèstics, realitzant una infografia perquè siga fàcilment comprensible per tota la ciutadania. En aquestes instruccions s’especifica quin ha de ser el maneig dels residus domiciliaris, tant en llars positives o en quarantena per COVID-19 com en llars en les quals no es done cap de les dues circumstàncies.