El Consell: sense constància d’ampliació del termini per a comprar Marie Claire a 20 dies de la possible liquidació

132
Protesta davant de l'escultura de la planxadora de calces
PUBLICITAT

La consellera d’Hisenda només confirma la retirada de l’oferta de C2 Private Capital

La portaveu del Consell i consellera d’Hisenda, Ruth Merino, ha confirmat en roda de prensa que la Generalitat Valenciana no té constancia “oficial” de la possible ampliació del termini per a presentar ofertes de compra per la fàbrica Marie Claire de Vilafranca. Els possibles interessats a dur endavant una proposta econòmica tenen 20 dies abans que es pronuncie l’administrador concursal.

Merino va incidir en la necessitat del Consell d’actuar amb “responsabilitat” per a recolzar la seua continuïtat però també constatant el deute de l’empresa amb fons públics de l’Institut Valencià de Finances (IVF). De fet, la incapacitat d’assumir aquest prèstec va motivar la retirada de l’oferta per part de C2 Private Capital.

«El que sabem oficialment és que es va retirar la proposta d’una empresa per a adquirir Marie Claire i estem esperant notícies amb el canal oficial», va indicar la consellera d’Hisenda. En cas que el termini acabe sense noves ofertes de compres per l’empresa tèxtil centenaria de Vilafranca, l’administrador concursal haurà de declarar-la en fase de liquidació i l’Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) dels treballadors es convertirà en un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO).