El Consell publica el calendari de les proves d’obtenció de certificats de transport 2018

548
El Consell publica el calendari de les probes d’obtenció de certificats de transport 2018
El Consell publica el calendari de les probes d’obtenció de certificats de transport 2018
PUBLICITAT

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha convocat el calendari de les diverses proves per a l’obtenció o renovació de certificats acreditatius de formació en matèria de transports per a l’any 2018, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Per al Certificat d’Aptitud Professional (CAP) acreditatiu de la qualificació inicial és requisit indispensable per als aspirants que desitgen presentar-se a les proves haver superat el curs de qualificació inicial abans de la finalització dels terminis d’inscripció.

Les dates d’exàmens en 2018 són el 27 de gener, 7 d’abril, 26 de maig, 14 de juliol, 29 de setembre i 24 de novembre. Per a la primera d’aquestes convocatòries que se celebra el pròxim mes de gener, les instàncies es poden presentar del 26 de desembre al 8 de gener.

Quant al Certificat de Competència Professional per al Transport de Mercaderies i de Viatgers per Carretera hi haurà dues convocatòries al llarg de 2018: 26 de maig i 24 de novembre. El termini per a presentar les instàncies per al primer d’aquests exàmens s’obrirà l’1 d’abril fins al 20 d’abril.

Per a Consellers de Seguretat per al Transport de Mercaderies Perilloses per Carretera també hi haurà dues convocatòries que se celebraran igualment el 26 de maig i el 24 de novembre. Les persones interessades a presentar-se en la convocatòria de maig tenen termini per a presentar instàncies de l’1 al 20 d’abril.