El Consell planteja un pla estratègic per al cooperativisme agroalimentari de la Comunitat

69
PUBLICITAT

El conseller d’Agricultura, José Luis Aguirre, es compromet a incloure a les cooperatives en totes les decisions

El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre, ha mantingut una amb el president de la Federació de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana, Cirilo Arnandis, com a punt de partida per al desenvolupament d’un pla estratègic per al cooperativisme agroalimentari de la Comunitat Valenciana, “donada la seua importància i rellevància per al sector agrari i el desenvolupament rural”, ha afirmat.

En la reunió, a la qual també ha assistit el director de la Federació, Enrique Bellés, el conseller ha plantejat l’estratègia de la Conselleria i ha sol·licitat la col·laboració de l’entitat, dels seus tècnics, i del cooperativisme en general. “El pla de treball preveu la participació del sector des dels inicis perquè siguen partícips des del primer moment de l’estratègia que s’ha de dur a terme en els pròxims anys”, ha indicat Aguirre.

Després d’esta primera trobada amb els màxims representants de la Federació, es duran a terme una sèrie de reunions tècniques que traçaran les principals línies del pla, i que derivaran en reunions específiques de treball per a les diferents mesures, en les quals es col·laborarà directament amb les principals cooperatives implicades.

Mitjançant este sistema, es busca que tant l’Administració com el sector treballen de la mà per a garantir un futur viable, sostenible i rendible per al cooperativisme agroalimentari valencià. “Es tracta d’un pla de col·laboració en benefici del cooperativisme valencià”, ha conclòs Aguirre després de la reunió.