El Consell pacta amb la Federació de Cooperatives Agroalimentàries una ajuda de prop de 100 mil euros

478
PUBLICITAT

El Consell valencià ha aprovat una col·laboració, per valor de 97.600 euros, per a fomentar la realització de més activitats i més diverses que vertebren i puguen coordinar a tot el cooperativisme agroalimentari del territori valencià.

Les dos entitats implicades en el nou conveni són la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i la Federació de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana. L’ajuda destinada de quasi 100 mil euros s’ha aplicat per a dur a terme funcions de representació, coordinació i programació de les diferents activitats que la Federació de Cooperatives du a terme en el llarg i ample de les terres valencianes.

Així doncs, l’impuls econòmics també deixa un significat més ampli en el sentit de recolzament a un model d’explotació econòmica molt estés en el sector agroalimentari. El model cooperativista, amb aquesta injecció, destaca com un valor empresarial rendible, competitiu, professionalitzat i generador de valor, i que a més contribueix al desenvolupament sostenible del sector agroalimentari i del medi rural.