El Consell pacta amb la Federació de Cooperatives Agroalimentàries una ajuda de prop de 100 mil euros

254

El Consell valencià ha aprovat una col·laboració, per valor de 97.600 euros, per a fomentar la realització de més activitats i més diverses que vertebren i puguen coordinar a tot el cooperativisme agroalimentari del territori valencià.

Les dos entitats implicades en el nou conveni són la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i la Federació de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana. L’ajuda destinada de quasi 100 mil euros s’ha aplicat per a dur a terme funcions de representació, coordinació i programació de les diferents activitats que la Federació de Cooperatives du a terme en el llarg i ample de les terres valencianes.

Així doncs, l’impuls econòmics també deixa un significat més ampli en el sentit de recolzament a un model d’explotació econòmica molt estés en el sector agroalimentari. El model cooperativista, amb aquesta injecció, destaca com un valor empresarial rendible, competitiu, professionalitzat i generador de valor, i que a més contribueix al desenvolupament sostenible del sector agroalimentari i del medi rural.