El Consell Municipal de Turisme de Vistabella es reuneix per preparar el 2024

160
Vista general de Vistabella del Maestrat.
PUBLICITAT

Aquesta setmana s’ha celebrat l’assemblea anual del Consell Municipal de Turisme de Vistabella, què ha servit per a analitzar l’exercici turístic del 2023 i encaminar les pròximes actuacions que s’emprendran en el pròxim any. Aquest òrgan, de caràcter consultiu i assessorament, està format per representants polítics del municipi així com tècnics del consistori, empresaris locals i altres agents relacionats amb matèria turística. L’assemblea va servir per a renovar i actualitzar els diferents càrrecs dins del Consell.

Durant la sessió es va dur a terme una valoració sobre la implementació d’un sistema de replegada de dades d’ocupació en cases rurals i central de reserves. Un sistema per a garantir la seguretat, complir amb les regulacions i contribuir a la gestió de dades per a fins estadístics o fiscals. Així doncs, el consistori s’ha compromés a facilitar ajuda a tots els allotjaments que ho sol·liciten mitjançant un suport tècnic, entre altres mesures per millorar el servei.

Per una altra part, es va realitzar un repàs a tots els esdeveniments i propostes turístiques celebrades durant l’últim trimestre del 2023, com les Jornades de la Dona o la Fira de Tots Sants; i a totes les activitats en família organitzades durant l’any, com una gimcana cultural o diferents tallers. En aquest sentit, el consistori ha dissenyat un fullet sobre activitats que es poden fer en família en el terme Municipal de Vistabella, que es repartiran pròximament.

El repàs del 2023 també es va fer des del punt de vista d’inversions municipals. D’igual manera, es van concretar els pròxims tràmits a completar per aconseguir que Vistabella tinga el reconeixement com a Municipi Turístic Singular. Una vegada finalitzades les tasques, es presentarà la sol·licitud davant la Conselleria de Turisme de la Generalitat Valenciana.