El Consell impulsa el Pla de Dinamització i Governança Turística de l’Associació de Municipis de Penyagolosa

254
PUBLICITAT

Turisme Comunitat Valenciana destina 80.000 euros a través d’un conveni per a impulsar l’activitat turística del territori

El Consell ha aprovat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Associació Intermunicipal de Municipis de Penyagolosa per al desenvolupament del seu Pla de Dinamització i Governança Turística en l’exercici 2023.

A través d’aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana destina 80.000 euros a aquesta associació per a incrementar els serveis turístics del territori, posar en valor els recursos, diversificar l’oferta i promocionar i difondre el destí, especialment als municipis afectats pels incendis de l’estiu de 2022.

Entre les actuacions que es duran a terme, destaca l’execució d’espais interpretatius de recepció de visitants en cadascun dels set municipis de la zona, que pose en valor els recursos turístics i que servisca, a més, d’espai d’acolliment de futurs museus.

Per això, aquesta acció comportarà al mateix temps accions de producció i digitalització de recursos, redacció de textos i guions, cartells, disseny gràfic, maquetació i impressió de panells interpretatius, a més de traduccions i subministre i instal·lació d’elements.

També s’impulsarà la implementació d’un banc d’imatges sobre l’incendi de l’estiu de 2022, que servisca de suport per a la divulgació, promoció i difusió del destí, especialment dels municipis afectats.

L’Associació Intermunicipal de Municipis de Penyagolosa compte en el seu territori amb una àmplia i variada dotació de recursos de tota mena, tant de caràcter cultural i patrimonial com a naturals i paisatgístics, susceptibles de transformació en productes turístics atractius per a la demanda.