El Consell impulsa el mercat laboral valencià en els municipis més petits de la Comunitat Valenciana amb 1,6 milions d’euros

703
PUBLICITAT

El Ple aprova un conveni de Labora amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per a l’exercici 2022

El programa s’emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Next Generation EU, finançat per la Unió Europea

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre Labora i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) dotat amb 1.600.000 euros per a impulsar el mercat laboral de municipis petits.

Aquest acord té com a objectiu el desenvolupament local en la Comunitat Valenciana, dins del marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Next Generation EU, finançat per la Unió Europea.

En concret, les accions estan encaminades a estimular i impulsar el mercat laboral valencià a través de la figura dels Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL).

Per a això, la FVMP contractarà 24 tècnics/tècniques que es repartiran entre les 13 àrees definides per l’Oficina contra la Despoblació de la FVMP. Aquests professionals actuaran especialment en municipis de menys de mil cinc-cents habitants i en els municipis d’entre mil cinc-cents habitants i cinc mil, dins d’una estratègia territorial integral que faciliti coordinar a tots els AEDL de la Comunitat Valenciana.

El conveni entrarà en vigor des del moment de la seva signatura i estarà vigent fins al 31 de desembre de 2022.