El Consell d’Infància i Adolescència programa Jocambient a Morella

267
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

El Consell d’Infància i Adolescència de Morella es va reunir ahir per acordar les activitats de Jocambient 2022. Aquest tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de gener a l’Espai Firal amb activitats esportives, tallers i inflables per a oferir entreteniment a les xiquetes i xiquets durant les vacances escolars de Nadal. Així, el consell, format per les xiquetes i xiquets, el personal docent i l’ajuntament de Morella, van escollir les diferents activitats que formaran aquesta edició. A més, també van preguntar sobre el cine infantil, on es projectaran pel·lícules els dies 29 de desembre i 5 de gener, així com van traslladar diferents propostes de millora en la localitat.

Cal recordar que Jocambient és ja un dels esdeveniments tradicionals dins del calendari de Nadal a Morella. Aquest es va iniciar l’any 1994 i s’ha realitzat ininterrompudament fins a l’any 2020 a causa de la pandèmia de la COVID-19. Així, aquest 2022, les activitats infantils tornaran a l’Espai Firal amb el treball del Consell d’Infància i Adolescència amb la coordinació del monitor d’aquest.

El Consell d’Infància i Adolescència va comptar amb l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de Joventut i Infància, Judit García, dos representants de cada classe i el monitor que coordina tota la participació. D’aquesta manera, Judit ha destacat que “aquest consell és molt important per atendre les necessitats de les xiquetes i xiquets sobre aquells aspectes que més els afecten” i ha afegit que “en aquest cas es van escollir les diferents activitats del Jocambient, les pel·lícules infantils que es projectaran al cinema pròximament i van traslladar les seues preocupacions i propostes de millora en parcs infantils de Morella i el municipi en general”. L’edil ha explicat que “Jocambient és ja històric a Morella amb activitats esportives i lúdiques durant uns dies que les xiquetes i xiquets estan de vacances” i ha remarcat que “les xiquetes i xiquets treballen amb les seues classes i preparen els temes que es tractaran al consell per a traslladar-ho amb els i les representants, de manera que trien aquelles activitats que volen realitzar”. Finalment, ha volgut “animar a totes i tots a participar en el Jocambient 2022”.