El Consell d’Igualtat última les activitats del Dia Internacional de la Dona a Morella

527
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

El Consell d’Igualtat de Morella es va reunir ahir per a unificar les diferents iniciatives al voltant del 8 de març, Dia Internacional de la Dona. D’aquesta manera, l’àrea d’igualtat de l’ajuntament i les diferents associacions que formen aquest òrgan, van plantejar totes les activitats al voltant d’aquest dia, les quals s’allargaran durant tot el mes i comptaran amb xerrades formatives als centres educatius, taules redones, activitats culturals i manifestacions.

La regidora d’Igualtat, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “el 8 de març s’ha convertit en un dia de reivindicació festiva per a donar visibilitat a la situació de desigualtat que encara vivim les dones” i ha afegit que “enguany plantegem enfocar el Dia Internacional de la Dona a l’empoderament de les dones”. L’edil ha explicat que “cal donar a conéixer a les dones de la comarca que realitzen activitats tradicionalment considerades masculines o que han trencat el sostre de vidre en l’àmbit laboral, esportiu o cultural”. Mari ha remarcat que “a l’encontre d’ahir es van plantejar moltes propostes des de diferents associacions i entitats amb motiu d’aquest dia, però també d’altres que poden tindre lloc al llarg de l’any” i ha recordat que “la lluita feminista per aconseguir una igualtat real en tots els àmbits s’ha de treballar cada dia”.

A més de les activitats, es van fer propostes per comptar amb un lema representatiu de l’objectiu d’empoderament que es va plantejar durant la reunió. Així, les diferents entitats que participen del consell, ultimen els detalls de les diferents activitats, les quals es donaran a conéixer en les pròximes setmanes de manera detallada.