El Consell desembarca a Albocàsser i Benassal

620
Seminari celebrat a Cofrents
Seminari celebrat a Cofrents
PUBLICITAT

-Els consellers també visitaran Tírig, Ares o Atzeneta del Maestrat

El Consell de la Generalitat Valenciana arriba a l’Alt Maestrat per celebrar el “Seminari d’Estiu”, una iniciativa que va començar a Morella amb el govern presidit per Ximo Puig.

Els seminaris d’estiu s’han celebrat a diferents comarques valencianes. Enguany es volia celebrar a Altea, però finalment es va traslladar a Albocàsser i Benassal.

Aquests dies als ajuntaments han anat de cap amanint tot allò necessari per a rebre als consellers i els seus gabinets.

Avui a les 9.30 el Ple del Consell es celebrarà a l’ermitori de Sant Pau d’Albocàsser. A partir d’aquesta reunió de president i consellers tots començaran una ruta per conèixer algunes realitats dels pobles.

A Albocàsser Ximo Puig i la consellera de Sanitat, Anna Barceló, visitaran el centre sanitari per veure la vacunació i conèixer l’atenció primària al poble. Després es dirigiran a Frutos Secos del Maestrazgo on voran com es fa el processat de l’ametla. Quasi al mateix temps, a l’Ajuntament d’Albocàsser, la vicepresidenta i portaveu del Consell, Mònica Oltra, oferirà la tradicional roda de premsa post Consell.

A Tírig arribarà la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, que visitarà la unitat helitransportada que lluita contra els incendis forestals.

Ares resbrà a dos consellers, al d’Infraestructures, Arcadi España, que vorà les obres de millora de la CV-12 i a la de Memòria Democràtica, Rosa Pérez Garijo, que recorrerà els carrers bombardejats per l’aviació alemanya el 1938.

A Atzeneta del Maestrat la consellera d’Innovació, Carolina Pascual clausurarà un curs de competències digitals. Aquesta localitat també rebrà al vicepresident Ruben Martínez Dalmau.

Benassal és el segon dels pobles clau en aquest seminari. Pel matí la consellera d’Agricultura, Mireia Mollà visitarà Aigua de Benassal i tancarà unes jornades sobre economia circular i biodiversitat.

Per la vesprada el Consell arribarà a Benassal on farà una ofrena floral al monument de Carles Salvador i serà rebut a l’Ajuntament, per l’alcaldessa, Mari Luz Monterde.

Els consellers pernoctaran a la Font d’En Segures i demà seguiran coneixent els pobles de la zona.