El Consell desbloqueja el futur de la residència i de la segona fase del centre de dia de Morella

51
PUBLICITAT
  • Lecha, regidor del PP a Morella, ha anunciat l’imminent pagament del 100% de les despeses justificades d’este exercici per la residència
  • La residència rebrà, amb el PP, 1.600.000 euros

El Partit Popular de Morella ha garantit el desbloqueig de la segona fase del centre de dia que, segons afirmen des del partit polític, Ximo Puig, expresident de la Generalitat Valenciana, i Rhamsés Ripollés, exalcalde de Morella, van oblidar. “Cap dels dos dirigents van fer cap gestió en els primers 7 mesos. Ni el Consell va aprovar el conveni de la residència ni va ordenar la contractació de la segona fase del centre de dia”, ha declarat Lecha, qui ha afegit que “el Consell del PP és el que ha aprovat i signat el conveni que permeta atendre les necessitats en temps rècord”.

El regidor del PP a Morella, Jesús Lecha, ha llançat un missatge d'”absoluta tranquil·litat” a les famílies perquè “poden confiar en la sensibilitat del nou Consell de Carlos Mazón”. Així mateix, s’ha anunciat l’imminent pagament del 100% de les despeses justificades d’aquest exercici i la reunió que se formalitzarà per a treballar el conveni del pròxim exercici. Tal com relata Lecha, “el 20% del conveni de 2021 es va abonar el novembre de 2022, quasi un any després”.