El Consell de Salut d’Els Ports planteja iniciatives per a millorar la salut de les dones rurals

94
Vista general de La Mata
Vista general de La Mata
PUBLICITAT

La reunió s’ha celebrat a l’Ajuntament vell de La Mata amb una alta participació de col·lectius sanitaris, educatius i socials

El Consell de Salut d’Els Ports, celebrat a l’Ajuntament vell de La Mata, ha posat el focus en l’atenció a la dona rural. En concret, les persones assistents a la reunió han apostat per treballar iniciatives encaminades a l’envelliment en la ruralitat i a l’atenció a la dona que viu en aquest entorn.

Així ho han indicat fonts del Consell de Salut, que han destacat la “molt bona” acollida que ha tingut l’última reunió, on els participants van marcar les línies de treball per als propers mesos. Destaquen la necessitat d’atendre les patologies pròpies de les dones rurales i acompanyar-les en el seu envelliment progressiu.

Van ser els assistents, provinents de diferents àmbits de la societat, els qui van proposar aprofundir en aquesta materia, a banda d’impulsar també iniciatives relacionades amb la salut mental i el consum de drogues. Totes elles seran les protagonistas del seguiment que farà el Consell de Salut d’Els Ports en properes reunions, endavant de forma telemática.