El Consell de la Infància i adolescència de Morella prepara el Jocambient 2023

529
PUBLICITAT

Avui s’ha reunit de nou el Consell de la Infància i l’Adolescència de Morella per a escollir les activitats que formaran part del Jocambient 2023. Aquest celebrarà la seua 27a edició els dies 3, 4 i 5 de gener a l’Espai Firal per a albergar jocs i tallers per a les xiquetes i xiquets de Morella i aprofitar el temps de les vacances escolars de Nadal. Aquest és un esdeveniment assenyalat en el calendari festiu de Morella i que ha evolucionat durant els anys per a oferir diferents experiències per a jugar.

Cal recordar que, el Consell de la Infància i l’Adolescència està format per l’alcalde, Rhamsés Ripollés, la regidora d’Educació, Ana Adell, i membres del professorat i l’alumnat del CEIP Mare de Déu de Vallivana i de l’IES Els Ports fins a 2n d’ESO. Així, en la reunió han tractat sobre totes les activitats del Jocambient sobre les quals, els i les representants de l’alumnat ja han vist amb les seues companyes i companys a classe.

D’aquesta manera, Ana ha destacat que “Jocambient és un esdeveniment marcat al calendari morellà durant les vacances de Nadal” i ha afegit que “ja fa anys que les xiquetes i xiquets trien les activitats que volen realitzar a través del Consell de la Infància i l’Adolescència”. L’edil ha explicat que “és molt important que participen de manera activa en la vida de la ciutat i, sobretot, en allò que els afecta directament”. Finalment, ha volgut “animar a totes i tots a participar en les activitats de Jocambient 2023 i disfrutar d’aquest esdeveniment que se celebra a l’Espai Firal des de 1994”.

L’Espai Firal obrirà les portes per a albergar Jocambient 2023 el dimarts 3 de gener i s’allargarà fins al dijous 5 del mateix. Així, tindrà un horari al matí des de les 11.00 hores fins a les 14.00 hores i a la vesprada, des de les 16.30 hores fins a les 20.00 hores durant els dos primers dies i només de matí el tercer.