El Consell de la Generalitat Valenciana ha visitat a Benassal dins del seu seminari estival

306
Firma en el llibre d'honor de l'Ajuntament de Benassal
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Benassal ha agraït la visita de president de la Generalitat, Ximo Puig i els seus consellers

La consellera d’Agricultura, Mireia Mollà, ha conegut la realitat d’Aigua de Benassal, una empresa que genera 17 llocs de treball directes i una notable activitat econòmica per a altres empreses i proveïdors de la zona en serveis associats. L’alcaldessa de Benassal, Mari Luz Monterde, com a presidenta d’Aigua de Benassal ha exposat a Mireia Mollà el compromís d’Aigua de Benassal amb l’economia circular i la sostenibilitat, tenint en compte que és una de les poques empreses d’aigua embotellada que segueix mantenint el vidre en els seus envasos. Així mateix li ha traslladat la necessitat de comptar amb el suport institucional i ajudes adaptades a la tipologia d’empresa que representa Aigua de Benassal.

El conseller d’Educació, Vicent Marzà, ha visitat l’aula museu Carles Salvador, acompanyat dels patrons. En el si la visita i la posterior reunió de treball Marzà ha mostrat el seu compromís per a incloure, en els pressupostos de la Generalitat de 2022, una partida de 30.000 euros per donar suport a l’acció de conservació i difusió de la vida i obra de Carles Salvador. La notícia ha estat ben rebuda pels patrons. En aquests moments l’Ajuntament de Benassal és el principal suport de la fundació.

En la visita l’alcaldessa, Mari Luz Monterde, ha mostrat la seva satisfacció pel funcionament de l’aula de dos anys al col·legi del municipi i per la implantació del batxillerat a l’IES de la localitat, com a eines clau per assentar famílies, xiquets i xiquetes, i població. I és que 200 escolars donen vida cada dia a les aules de Benassal.

La jornada ha finalitzat amb una visita institucional per part de president de la Generalitat, Ximo Puig, i els seus consellers. Tots ells, acompanyats per la corporació local, han recorregut els carrers del nucli històric. No ha faltat la visita a La Mola, l’aula museu Carles Salvador i el Forn de Dalt. Tots han dipositat una corona en homenatge a Carles Salvador, al monòlit situat davant de l’Ajuntament. Ja al consistori Ximo Puig ha signat al Llibre d’Honor de la localitat.

L’alcaldessa ha manifestat, en nom de tot el municipi, l’agraïment per la visita. La presència de Consell de la Generalitat a Benassal ha estat aprofitada pel consistori per a transmetre als responsables autonòmics, les necessitats socioeconòmiques de la localitat.

Nota de premsa Ajuntament de Benassal