El Consell confirma la col·laboració de l’IVF si prospera l’oferta per a reobrir Marie Claire a Vilafranca

84
PUBLICITAT

L’entitat pública és la principal creditora de l’empresa tèxtil amb un crèdit de 21 milions d’euros.

La consellera d’Indústria, Nuria Montes, ha assegurat que el Institut Valencià de Finances (IVF) col·laborarà per a ajudar a reactivar la fàbrica Marie Claire si l’oferta de compra per part d’un inversor nacional es materialitza. L’IVF és el principal creditor de la factoria de Vilafranca amb un crèdit de 21 milions d’euros.

L’empresa pública estarà “per a ajudar a la reactivació d’aquesta fàbrica i d’aquest procés productiu”, ha assegurat Montes, qui ha destacat que en l’executiu autonòmic estan “molt contents” per la notícia confirmada des del comité d’empresa.

“Tot està subjecte al concurs de creditors que s’està tramitant, perquè hi ha un administrador concursal que és el que està gestionant els convenis que s’hagen de fer en el moment en què l’oferta de compra de la unitat productiva de Marie Claire es formalitze”, ha dit.

En aquest sentit, segons ha indicat la consellera en la seua última visita a Castelló, l’administrador concursal manté el procés per a qualificar crèdits i estudiar ofertes que finalment es materialitzen en el conveni concursal i així resoldre el concurs de creditors.