El Consell col·labora amb l’Ajuntament de Morella en la gestió i manteniment del Complex Fàbrica Giner

187

Nota de premsa de la Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana destina 125.000 euros per a la seua conservació durant 2020

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Morella per al manteniment del complex Fàbrica de Giner al municipi.

Mitjançant aquest acord, la Generalitat destinarà 125.000 euros perquè l’Ajuntament de Morella duga a terme les actuacions dirigides a la reparació i conservació del complex Fàbrica de Giner durant 2020.

L’objecte d’aquest compromís és vetllar per la conservació, reparació, manteniment i neteja de tots els elements construïts i zones comunes; el manteniment dels cartells de senyalització i explicatius existents a l’interior de la mateixa i la retirada dels elements deteriorats que no siguen susceptibles de reparació.

També s’inclou qualsevol altra acció necessària per al seu manteniment, especialment allò que puga afectar la seguretat dels usuaris o que puga ocasionar algun perjudici al medi ambient.

El complex Fàbrica de Giner-Masia del Collet és propietat de la Generalitat, adscrit a Turisme CV, que autoritza a l’Ajuntament de Morella l’ocupació temporal d’alguns dels béns del complex, com l’alberg juvenil, el parc multiaventura Saltapins, la casa rural , la sala d’exposicions temporals i la piscina, entre d’altres.