El Consell col·labora amb la Confederació Empresarial Valenciana per estudiar com agilitzar els tràmits entre l’Administració i les empreses

572
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Generalitat Valenciana

La Generalitat farà servir l’ajuda de la CEV per avançar en mesures per evitar l’excés de burocràcia i facilitar la competitivitat

El Consell ha aprovat la signatura d’un conveni de col·laboració entre la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) per estudiar com agilitzar els tràmits entre l’Administració autonòmica i les empreses.

D’aquesta manera, la CEV ajudarà la Generalitat a identificar les càrregues administratives que afecten els emprenedors i proposarà millores per a la simplificació administrativa.

Les aportacions de la CEV serviran per avançar en la simplificació administrativa que, en última instància, afavorirà la competitivitat del teixit empresarial valencià.

En aquest sentit, l’extensa xarxa d’associacions i federacions empresarials permet a la CEV la ràpida realització de consultes i l’accés a informació fiable i contrastada sobre la incidència dels tràmits administratius en l’activitat econòmica.

Per la seua banda, la Generalitat utilitzarà la informació facilitada per la CEV per avançar en mesures per aconseguir una administració digital que evite l’excessiva burocràcia.