El Consell asegura estar “molt preocupat” per la retirada de l’oferta per Marie Claire

100
PUBLICITAT

La responsable d’Hisenda espera que arriben noves oportunitats

La consellera d’Hisenda, Ruth Merino, ha assegurat avui que els membres del Consell estan “molt preocupats per l’ocupació i la continuitat de l’empresa”. S’ha referit així a les preguntes dels periodistes a Valencià sobre la retirada de l’oferta del grup inversor madrileny CS Private Capital per Marie Claire i l’absència de noves propostes.

Merino ha traslladat el seu desig que el concurs de creditors acabe amb alguna nova oferta “que donara la viabilitat i sensibilitat a l’empresa” tèxtil uns dies despres que l’Institut Valencià de Finances (IVF), depenent de la seua Conselleria, al·legara en contra de la proposta econòmica per considerar-la insuficient.

L’IVF volia un compromís més ample per part del fons, que suposara la devolució de part del prèstec avançat per la Generalitat a banda de la compra de la fàbrica, una opció que no entrava en els plans econòmics dels inversors. Les desavinences, manifestades en el seu dia per Carlos Mazón i la pròpia Merino, han provocat la retirada definitiva de l’oferta.