El Consell aprova un conveni de col·laboració per a la gestió i finançament de la residència de gent gran de Morella

689
Residència Morella Coronavirus
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Generalitat Valenciana

El Ple del Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i la Congregació Germanes de la Mare de Déu de la Consolació per a la gestió i finançament del funcionament de la residència per a gent gran en situació de dependència de Morella durant l’exercici 2022.

Mitjançant aquest conveni, la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives finança amb 1.489.000 euros la gestió i el funcionament d’aquest centre residencial de Morella.

La Congregació Germanes de la Mare de Déu de la Consolació s’encarrega de la direcció i la gestió d’aquest centre per a persones grans en situació de dependència. El centre ofereix als usuaris, en funció del nivell de dependència, suport en la realització de les activitats de la vida diària, atenció sanitària, rehabilitació de les capacitats i atenció geriàtrica integral.

La Congregació Germanes de la Mare de Déu de la Consolació és una entitat sense ànim de lucre amb una llarga trajectòria de dedicació a l’atenció a la gent gran. Des del 1999, la Generalitat i la Congregació han establit fórmules de col·laboració per a la gestió de la residència per a gent gran de Morella que gestionen.