El Consell aprova el pla que donarà finançament a Marie Claire

960
Marie Claire Store
PUBLICITAT

El Ple del Consell ha aprovat una primera aportació de tres milions d’euros al Fons FinInVal per a impulsar projectes empresarials d’interés per a l’economia valenciana que seran aportats des de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Aquest nou fons de finançament comptarà amb un pressupost de 3 milions d’euros i servirà perquè Marie Claire, entre altres empreses, puga seguir avant.

Així les coses, el nou FinInVal permetrà a Marie Claire continuar amb la seua labor tèxtil i empresarial donant ocupació a gran part de la població de Vilafranca i d’altres localitats dels Ports.

Cal recordar que el passat 3 d’abril els treballadors i l’empresa van acordar un ERE que afectarà 100 persones, 82 pertanyents a la seu a Vilafranca i 18 al centre logístic de Borriol. A més, per a Vilafranca Marie Claire és tot un motor econòmic ja que dóna treball a 500 veïns (d’una població de 2.200 habitants).

-Així és FinInVal
El Fons FinInVal va ser creat mitjançant la Llei d’Acompanyament dels Pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2019, com a instrument financer per a l’impuls, des del punt de vista financer, de projectes d’inversió i innovació d’interés per a l’economia valenciana que s’executen des dels diferents departaments del Consell.

Aquest fons, adscrit a la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, serà gestionat per l’Institut Valencià de Finances (IVF), com a organisme que coordina la política financera del Consell, que aporta el seu bagatge com a organisme gestor d’instruments financers i l’experiència dels seus professionals.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA