El congrés educatiu de Vilafranca arriba a 200 inscrits

501
Nous models educatius a Vilafranca
Nous models educatius a Vilafranca
PUBLICITAT

El congrés educatiu EducAcció de Vilafranca ha despertat molta expectació. El primer dia d’inscripció es van cobrir les 150 places previstes per a la tercera edició, així que es va decidir ampliar-les a 200, places que es van cobrir al moment.

Cal recordar que el pròxim 21 d’abril Vilafranca acollirà les jornades d’educació “Si arriba al cor, arriba al cap”. En elles, professors de diferents centres aprendran i compartiran els seus coneixements sobre noves formes de transmetre el coneixement, així com sobre técniques i exemples d’innovació pedagògica.

Les xarrades i ponències estaran distribuïdes al llarg del dia i estan enfocades tant per a primària com para secundària. A més, la ponència de les 17.30 hores estarà oberta a la participació de pares i mares d’alumnes. Cal assenyalar que en l’activitat participaran diferents centres com Escola el Sol i la Lluna (Castellar del Vallés), IES Jaume I (Borriana), el col·legi de la Vall d’Alba, els CPEE Castell Vell, CEIP Tombatossals i el CEIP Pintor Castell de Castelló i el CPEE El Somni d’Alacant. Així mateix, diferents professionals duran a terme xarrades sobre temes concrets.

Les jornades estan organitzades per l’Ajuntament de Vilafranca, l’IES del municipi, el CEIP Blasco de Alagón i el Cefire de Vinaròs.