El concursant de Castelló Óscar Ruiz guanya el pot de 46.400 euros d’Atrapa’m si pots

61
oscar ruiz a punt
PUBLICITAT

El financer de la capital de La Plana s’emporta el premi acumulat, el tercer pot més alt donat pel concurs més veterà de la televisió valenciana

El concurs Atrapa’m si pots va entregar en el programa d’aquest dilluns els 46.400 euros del pot acumulat al concursant Óscar Ruiz Tezanos. Este veí de Castelló, de professió financer, s’ha emportat el tercer premi més alt donat en el programa.

Este castelloner de 54 anys, amant dels viatges i apassionat de la lectura i la cultura àrab, ha guanyat el pot del programa després de respondre correctament les cinc preguntes definitives en el minut final del concurs. La intuïció i la sort han estat de part d’Óscar que ha respost correctament la pregunta: “Quin país té com a himne oficial Cântico da Liberdade? No ho tenia clar però es va decantar per Cap Verd després d’haver fallat dos vegades, això l’ha fet guanyador dels diners acumulats en el pot.

Amb els 46.400 euros, Óscar Ruiz ha dit que viatjarà al Japó, un país que tenia ganes de visitar, i convidarà a esmorzar el presentador Óscar Tramoyeres. No és la primera vegada que participa en un concurs de televisió. De fet ha posat ja a prova coneixements i agilitat mental en La música es la pista i El Picú, els dos de Canal 9.

El pot més gran donat per l’Atrapa’m si pots va ser de 52.600 euros en juny de 2023 i el segon més alt va ser de 48.400 euros en abril de 2021. El premi que s’emporta el castellonenc ocupa el tercer lloc en el rànquing històric del concurs.

Atrapa’m si pots va començar un dia després de l’inici de les emissions regulars de la televisió d’À Punt i aquest dimarts fa sis anys en antena. En tot este temps, ha donat el pot en huit ocasions. A banda dels tres principals, s’han lliurat cinc premis més amb les següents quantitats: 4.800, 15.000, 16.400, 28.400 i 33.800 euros.

Atrapa’m si pots és un concurs clàssic de preguntes i respostes on passar-ho bé és igual d’important que guanyar premis. Produït en col·laboració amb València Imagina Televisió (The Mediapro Studio), s’emet de dilluns a divendres de 15.30 a 16.30 hores, i és el concurs més veterà de la televisió pública. En sis anys ha repartit vora 450.000 euros entre premis i pots, té una audiència mitjana de 133.000 espectadors i el seu rècord històric d’audiència se situa en el 10,6% de share.