El concurs d’emprenedoria Empreactiva enfila la seua recta final amb la tercera sessió de formació

79
PUBLICITAT

El concurs d’emprenedoria EMPREACTIVA, organitzat conjuntament per Reactiva Els PortsAltmaesports Leader i CEEI Castelló, enfila la seua recta final amb la celebració de la tercera sessió de formació per a les persones participants i que, en aquesta ocasió, va versar sobre la viabilitat econòmica del model de negoci dels projectes.

Al llarg de l’activitat, impartida per Amada Ahicart, de CEEI Castelló, i que es va desenvolupar aquest dimarts al centre CEDES de Morella, es van tractar qüestions de l’àrea com ara l’estructura de costos i els fluxos d’ingresos, les previsions en la matèria, com fixar els preus, la classificació dels costos, el punt d’equilibri, els balanços de comptes de pèrdues i beneficis o els pressupostos, entre d’altres.

Ara, després de les dues primeres sessions, dedicades a la viabilitat del mercat i a la viabilitat tècnica del model de negoci, a més d’aquesta tercera, només resta la quarta sessió, que abordarà la comunicació verbal i no verbal i la creació del pitch de la proposta de valor, el proper dimarts 30 d’abril, que finalment donarà pas a la presentació dels projectes, per a conéixer quines seran les dues idees guanyadores.

Una vegada conclosa la part formativa, el termini màxim per a presentar els projectes definitius serà el 7 de maig, després s’exposaran les idees davant el jurat quan se cite als i les participants per part dels promotors del concurs, i la publicació de la decisió del jurat està prevista per al 10 de maig.

Els dos projectes guanyadors tindran sengles premis de 1.000 euros, aportats per Altmaesports Leader, i accés directe i preferent a la pròxima edició del programa Move Up! Emprén amb Èxit, de CEEI Castelló i Diputació de Castelló. Així mateix, hi haurà dos accèssits per a altres dues idees, les quals accediran en aquest cas a l’última fase del procés de selecció del programa, sense passar pels passos previs del procés.