El concurs de decoració de carrers inunda Vilafranca de color i alegria

907
Guanyador-Carrer-Costeres-Eres
PUBLICITAT

La Comissió de festes del 2021 va portar al municipi un concurs de creativitat que va unir tots els veïns i les veïnes del poble.

L’11 de juliol, els i les membres de la comissió presentaven les bases  del concurs de decoració de carrers i, pocs dies després es van començar a apuntar grups de veïns i veïnes. Els carrers participants van ser 27 en total: Sant Onofre, Sant Roc, Sant Pau Climent, Cid –  Sant Miquel, Nou, Oropesa, Bovalar, Bernat Serra, Abadia, Bassa, Sant Blai, Font d’horta – Coves de Forcall, Costeres Eres, Alcalde Monfort, font del Trabuc, Iglesuela del Cid, D’en Pons, Masset, Independència, Major i Avinguda el Llosar.

L’11 d’agost, tots els carrers van exposar les seues idees creatives i van omplir de color el poble. Després de la volta del jurat (format per dues membres de la Comissió, i dues persones aficionades a l’art), l’últim dia de festes es van anunciar els tres guanyadors, que van rebre lots valorat en 100, 200 i 300 euros. 

Finalment, els carrers guardonats van ser, en tercer lloc el Carrer sant Onofre, amb temàtica d’un jardí encantat; en segona posició la Fira d’abril Vilafranquina del Carrer Cid – Sant Miquel; i els guanyadors van ser els veïns i veïnes del Carrer Costeres Eres amb elements clàssics del poble.