El concert de Nadal de la UMV obri el Nadal a Vilafranca, amb galeria fotogràfica

579
PUBLICITAT

La Unió Musical de Vilafranca, dirigida per Pau Monfort, va celebrar  el tradicional concert de Nadal. Va ser un concert amb un programa especial, am b obres de caràcter lúdic i festiu.
Concert UMV1

El concert es va iniciar amb la Jazz Suite n.2 del compositor Dimitri Shostrakovich. En aquesta peça cal ressenyar que un dels valsos, el número dos, va ser popularitzat per Stanley Kubrick en la pel·lícula Eyes Wide Shut, protagonitzada per Tom Cruise i Nicole Kidman.

La Dansa Carib, del compositor novaiorquès Alfred Reed va donar pas a un grup d’obres de Leroy Anderson. Es tracta d’un compositor que “va escriure una música descriptiva d’objectes i éssers no musicals”, segons apunten des de la UMV. Es van escoltar peces com The Waltzing Cat en què es descriuen els moviments que genera un gat en situacions còmiques i compromeses. No va faltar The Typewriter, amb la música que recorda la màquina d’escriure. Així mateix el públic va poder comprovar tot el que es pot fer amb un paper de “lija”. El concert va finalitzar amb la Santa Nit, escrita pel director de l’UMV, Pau Monfort i amb el Bon Nadal de José Feliciano.

Al si del concert es va realitzar un sorteig de productes per, aixi, obsequiar la col·laboració del public

Concert UMV2 Concert UMV3 Concert UMV4 Concert UMV5 Concert UMV6 Concert UMV7 Concert UMV8 Concert UMV9 Concert UMV10 Concert UMV11 Concert UMV12 Concert UMV13 Concert UMV14