El complex Fàbrica Giner acull un campus d’esports d’aventura per a xiquets i joves

568
Campus aventura i muntanya
PUBLICITAT
Entre les activitats es troba l’escalada, l’espeleologia o visites al parc d’aventura Saltapins

 

L’Alberg Francesc de Vinatea, situat al complex esportiu de la Fàbrica Giner a Morella acull aquest estiu el primer campus d’esports d’aventura per a nens i adolescents. Es tracta d’una iniciativa de ‘Esportverd’ per acostar als més joves les diferents formes que existeixen de practicar l’oci saludable.

Aquest campus, d’una setmana de durada, està dirigit a xiquets i adolescents d’entre 8 i 17 anys. A través d’una metodologia participativa i activa els joves aprendran les millors tècniques per gaudir dels esports d’aventura de forma segura. Entre les activitats destaca Saltapins, també integrat en el complex Fàbrica Giner, l’escalada o l’espeleologia.

De l’1 al 8 de juliol els participants podran descobrir Morella d’una forma molt atractiva, a través de jocs i gimcanes combinats amb una visita cultural guiada a la ciutat i l’entrada al museu “Temps de dinosaures”. Amb aquest campus, l’Alberg Francesc de Vinatea i Saltapins es consoliden com la millor opció d’oci esportiu i saludable per a joves i adults també durant l’estiu.