El COMCAS lliura a Sanitat un llistat de metges de la privada reclamant que se’ls vacune

409
COMCAS
PUBLICITAT

El Col·legi de Metges de Castelló (COMCAS) ha lliurat a la Conselleria de Sanitat una llista amb gairebé 150 noms de metges castellonencs que treballen en la sanitat privada per a reclamar que se’ls vacune. Aquests professionals s’han inscrit en el Registre, que continua obert, pel Col·legi per a tenir coneixement de col·legiats amb Exercici Privat pendents de vacunar.

Així mateix, es demana a la Conselleria que s’indique el protocol a seguir per a dur a terme el procés de vacunació dels metges en Exercici Lliure de la Província de Castelló.

Cal recordar que el Jutjat administratiu número 2 de Castelló ha emès un acte, amb data 2 de febrer, atenent la petició del COMCAS, en el qual insta Sanitat que vacune ja als metges de la sanitat privada. 

La Junta de Govern del Col·legi de Metges porta advertint des de fa unes setmanes de la necessitat que es vacune amb urgència a tots els metges de la província, independentment de si s’exerceixen en la sanitat pública o privada. Perquè «la vacuna és, juntament amb els equips de protecció, la màxima protecció que podem tenir per a encarar el risc que suposa treballar diàriament per a atallar la pandèmia. La vacuna és un bon instrument per a evitar que hi haja més baixes de les que ja hem tingut entre els professionals sanitaris». Així mateix, «la vacuna no sols ens protegeix a nosaltres, sinó que protegeix els pacients». 

Per això, quedem a l’espera de la resposta que la Conselleria de Sanitat ens indique quan i on es poden vacunar els metges de la sanitat privada.