El col·legi ‘Mare de Déu de Vallivana’ de Morella obrirà totes les seues aules des de demà dimecres

522
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

El CEIP ‘Mare de Déu de Vallivana’ de Morella veurà demà dimecres com entren en funcionament la totalitat de les seues aules després de les obres realitzades al llarg de l’estiu. Aprofitant el període vacacional de l’estiu, s’han realitzat una sèrie de millores al centre com són la obertura d’un espai interior per a la col·locació d’un ascensor i la dotació de banys interiors en cadascuna de les aules que albergaran els cursos de P-3, P-4 i P-5, així com les de primer i segon de primària.

Els propis treballs de les reformes havien finalitzat ja la setmana passada però ha estat necessària una exhaustiva neteja del centre així com la recol·locació de mobiliari i material necessari a les aules, que van ser buidades abans de les obres, el passat mes de juny. Aquesta circumstància va obligar a habilitar l’Espai Firal, per part de l’Ajuntament de Morella, per tal d’albergar cinc aules, les de l’esmentat alumnat més menut del CEIP,  a les quals ha rebut les classes en les primeres jornades de curs.

La extraordinària col·laboració entre Ajuntament, professorat del centre, Brigada Municipal, servei de neteja i empresa constructora, ha possibilitat que amb màxima celeritat s’haiguen realitzat els treballs necessaris durant l’estiu per causar els mínims trastorns a les xiquetes i xiquets que reben  la seua formació al Col·legi ‘Mare de Déu de Vallivana’.

Cal recordar que aquestes actuacions s’emmarquen dintre del Pla Edificant i, a més a més de les obres interiors realitzades aquest estiu, també contempla la construcció de noves aules a l’exterior, a la zona més propera a la piscina municipal. La construcció d’aquestes aules es va paralitzar al juny per a que la empresa constructora Urbamed, adjudicatària de les obres, poguera dur a terme, sense perill per a l’alumnat, els treballs interiors al llarg de l’estiu quan el centre no té activitat docent amb alumnat. Acabades les obres interiors, s’han reemprés els treballs de construcció de les noves aules que s’ubicaran junt a la zona esportiva i que permetrà la seua ampliació.

La regidora d’educació de l’Ajuntament de Morella, Ana Adell, ha valorat molt positivament la reforma de feta al centre ‘per la seua rapidesa, i per tota la col·laboració que hi ha hagut entre les parts implicades que ha permès causar les menors molèsties possibles a l’alumnat’. A causa de les obres el professorat del CEIP va traslladar des de juny fins la seua gestió a l’IES ‘Els Ports’, al qual també es va realitzar també l’Escola d’Estiu que cada any organitza l’Ajuntament de Morella.