El col·legi i l’institut de Morella suspenen les classes a causa de la nevada

659
El col•legi i l’institut de Morella suspenen les classes a causa de la nevada
El col•legi i l’institut de Morella suspenen les classes a causa de la nevada
PUBLICITAT

-L’Escola Infantil està oberta en l’horari habitual però l’accés només es pot fer a peu
-Es recomana molta precaució i no circular amb vehicles si no és estrictament necessari


Morella es veu afectada pel temporal de neu. D’aquesta manera, l’ajuntament de Morella, amb coordinació amb els centres educatius han suspés les classes del Col·legi Mare de Déu de Vallivana i l’IES Els Ports durant la jornada d’avui. D’altra banda, l’Escola Infantil està oberta amb horari habitual, encara que només es pot accedir a peu.

La brigada municipal està treballant per a netejar els carrers de la ciutat. Així, l’ajuntament de Morella s’ha coordinat amb protecció civil, els bombers i la policia local per tal de restablir l’accés a la ciutat i mantindre la seguretat dels veïns i veïnes.

La regidora d’Educació, Judit García, ha destacat que “d’acord amb els centres educatius, hem decidit suspendre les classes des de primera hora per a evitar situacions com les de l’any passat, en les quals les classes es van suspendre a meitat matí i els xiquets i xiquetes se’n van anar a casa despresa i corrents”. A més, García ha comentat que “de bon matí ens ha avisat l’empresa encarregada del transport escolar que no faria la ruta a causa del temporal de neu que afecta tota la zona”.

D’altra banda, es recomana tindre molta precaució amb la neu i no circular amb vehicles si no és estrictament necessari. A més, cal consultar l’estat de les carreteres, ja que per a circular pels ports de Querol i Torremiró és obligatori l’ús de cadenes per als vehicles i per als camions està l’accés tancat.