El col·legi de Vistabella necessita xiquetes i xiquets

1881
El col·legi de Vistabella necessita xiquetes i xiquets
El col·legi de Vistabella necessita xiquetes i xiquets
PUBLICITAT

Xiquets i xiquetes per a garantir el futur del col·legi de Vistabella. L’aulari de la localitat necessita que al poble arriben famílies amb xiquets i xiquetes en edat escolar. “A poder ser famílies nombroses” ha apuntat l’alcaldessa de la població, Belén Bachero. L’objectiu principal és mantenir els dos mestres que en aquests moments té assignats l’aulari.

Conservar, de manera especial, el mestre d’infantil es considera vital per a assegurar el futur de l’aulari el pròxim curs i en anys successius. Si no arriben més alumnes la figura del segon docent corre perill.

Des del municipi s’està valorant la possibilitat d’oferir facilitats en matèria d’habitatge i treball als nous residents.

Per a açò l’Ajuntament crearà una comissió de valoració per a determinar les famílies candidates a residir en la població i, d’aquesta manera, garantir el futur de l’aulari Sant Joan de Penyagolosa.

L’aulari de Vistabella s’integra en el Col·legi Rural Agrupat Penyagolosa que reuneix als aularis de Atzeneta, Les Useres i Vistabella.

Totes les famílies interessades poden enviar el seu currículum a info@vistabelladelmaestrat.es. L’Ajuntament tancarà el pròxim dia 15 de maig el període de valoració de candidatures.